Grappigspel.nl

Veel leuke drankspelletjes, feitjes en spelregels!

Stef stuntpiloot drankspel

Drankspel benodigdheden:

  • Het spel
  • Bier of een andere drank
  • 3 medespelers

Speluitleg: Het Stef Stuntpiloot bierspel is zo eenvoudig dat een uitleg eigenlijk overbodig is, maar bij deze dan toch:

Iedere speler gaat bij een ‘wip’ zitten en 1 iemand zet het spel aan zodat hij gaat draaien. De bedoeling is dat je op het juiste moment Stef lanceert zodat hij bij een medespeler een ei laat rollen. Uiteindelijk zal er één iemand overblijven die nog één of meerdere eieren over heeft en deze heeft gewonnen.

Straffen drankspel:

Hierin kan je zelf creatief zijn en er zijn meerdere regels te bedenken. Zo kan je bij ieder ei dat valt een straf uitdelen of alleen op het moment dat iemand al zijn eieren kwijt is. Je kan degene die als eerste zijn eieren kwijt is een zwaardere straf geven dan degenen die als 2de af is. Uiteindelijk is dit spel zo simpel dat je hier lekker creatief in moet zijn.

Wat maakt dit drankspel zo leuk?

Het grappig aan dit spel is dat zodra je het Stef Stuntpiloot spel aanzet hij steeds stuitert en weer duikt waardoor een goede timing belangrijk is. Hij vliegt steeds langs jouw kippenhok waarbij je jouw eigen kippen moet beschermen. Dit doe je door op het moment dat Stef op je kippen lijkt te gaan stuiteren je hem weer omhoog schiet met je ‘wip-wap’. Natuurlijk wordt dit naarmate je meer drinkt steeds lastiger. Dit spel kan je natuurlijk met jong en oud spelen omdat het zo eenvoudig is, maar als het gaat om het drankspel dan raden wij dit natuurlijk af

Stef stuntpiloot drankspel

Hoe ziet dit er in de praktijk uit:

%d bloggers liken dit: